Η ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α., ενώ η ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, η ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 

1. Αποστολή στον χώρο σας με αντικαταβολή

Ισχύει για παραγγελίες με παράδοση μόνο εντός Ελλάδος και η εξόφληση γίνεται τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Ανεξάρτητα της αξίας της παραγγελίας σας, δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αντικαταβολής.

Σημειώνεται ότι η πληρωμή με το σύστημα της αντικαταβολής ισχύει για παραγγελία με μέγιστη αξία πεντακοσίων ευρώ (500€).

Σε περίπτωση που η αξία της παραγγελίας είναι μεγαλύτερη από το παραπάνω ποσό των πεντακοσίων ευρώ (500€), τότε η πληρωμή θα γίνεται αποκλειστικά με Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρήση Πιστωτικής/Χρεωστικής κάρτας.

 

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Η κατάθεση γίνεται σε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς.

Αριθμός Λογαριασμού: 6869-124787-520

IBAN: GR38 0171 8690 0068 6912 4787 520

Δικαιούχος: NEW COSMOS MEDI ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε ως αιτιολογία κατάθεσης το Αναγνωριστικό (ID) της Παραγγελίας σας και στείλτε με mail το καταθετήριο στο info@cosmosmedi.gr. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί όταν επιβεβαιωθεί η κατάθεση του ποσού στον λογαριασμό μας.

 

3. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας

Για την συναλλαγή μεταφέρεστε σε πλήρως ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς με χρήση πρωτοκόλλων ασφαλείας SSL και κρυπτογράφησης.

Αποδεκτές γίνονται κάρτες Mastercard, Visa και Maestro.