Η ιστοσελίδα Pelmatografia είναι μια προσπάθεια της NEW COSMOS MEDI να παρουσιάσει με τρόπο διεξοδικό τη διαδικασία της πελματογράφησης , τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει κάποιος που κάνει την εξέταση καθώς και τα προβλήματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν για τη διασφάλιση της καλύτερης στάσης σώματος και βάδισης.
Παρουσιάζει επίσης τις εξατομικευμένες λύσεις που μπορεί να προσφέρει η εταιρία καθώς και μια σειρά εξειδικευμένα προϊόντα για τη φροντίδα των κάτω άκρων που προσεκτικά επιλέξαμε και προτείνουμε.

Η ιστοσελίδα βασίζεται στην κατάρτιση και στην εμπειρία της NEW COSMOS MEDI που είναι εταιρία ορθοπεδικών και ιατρικών ειδών με εξειδίκευση στο πελματογράφημα στην κατασκευή εξατομικευμένων ορθωτικών πελμάτων και υποδημάτων. Διαθέτει επίσης μεγάλη γκάμα προϊόντων για τα κάτω άκρα και το πέλμα.

Με την υπόσχεση ότι η ιστοσελίδα Pelmatografia θα εμπλουτίζεται διαρκώς ευχόμαστε να προσφέρει στους αναγνώστες της ενημέρωση και λύσεις.

Ξεχωρίζουμε γιατί παρέχουμε υπηρεσίες σε προσωπικό επίπεδο και δημιουργούμε σταθερές και μόνιμες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Μικρός
Γενικός διευθυντής