ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ CARNATION SILKY FEET SOCKS

7,50

Απολεπιστικές κάλτσες που μαλακώνουν το σκληρό, ξηρό και άγριο δέρμα αφήνοντας όμορφα και απαλά πόδια.

Κωδικός προϊόντος: VIC.1049 Κατηγορία:

Περιγραφή

ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ CARNATION SILKY FEET SOCKS. Ζεύγος.

Για απαλά και μεταξένια πόδια.

Απολεπιστικές κάλτσες που μαλακώνουν το σκληρό, ξηρό και άγριο δέρμα αφήνοντας όμορφα και απαλά πόδια.

Με μία μοναδική φόρμουλα που αφαιρεί τα νεκρά δερματικά κύτταρα από την περιοχή των κάλων σε όλο το πόδι και ειδικότερα στην πατούσα και στη φτέρνα.

To Lactic Acid και Mandelic Acid βοηθούν στην αποτελεσματική και ήπια απολέπιση, ενώ το Αloe Βarbadensis Leaf Extract μαλακώνει και ανακουφίζει την επιδερμίδα.

Για εξωτερική χρήση μόνο.

Για χρήση μόνο στα πόδια. Αποφύγετε την επαφή με υφάσματα και ρούχα μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άτομα με διαβήτη και κυκλοφορικές ασθένειες. Μην χρησιμοποιείτε εάν είστε αλλεργικοί σε οποιοδήποτε συστατικό. Να μη χρησιμοποιείτε σε ανοιχτές πληγές. Σταματήστε τη χρήση σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιος ερεθισμός, ενόχληση ή δυσφορία. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Σε περίπτωση επαφής, ξεπλύνετε σχολαστικά με καθαρό νερό. Μην χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε άλλο προϊόν για να απομακρύνετε ή να ξεφλουδίσετε το δέρμα ενώ χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν ή ενώ το δέρμα ξεφλουδίζει.

Συσκευασία : 1 ζεύγος.

Χρήση : Πριν τη χρήση εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα από το υγρό που υπάρχει μέσα στις κάλτσες για να ελέγξετε σημάδια αλλεργικής αντίδρασης.

Διαχωρίστε τις απολεπιστικές κάλτσες. Κόψτε με ψαλίδι το πάνω μέρος προκειμένου να ανοίξετε τις κάλτσες και τοποθετήστε μέσα τα πόδια. Ασφαλίστε με το αυτοκόλλητο. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να φορέσετε κανονικές κάλτσες από επάνω προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι οι απολεπιστικές κάλτσες έρχονται σε επαφή με το δέρμα.

Μέγιστη διάρκεια εφαρμογής: 60 λεπτά. Αφού αφαιρέσετε τις κάλτσες, πλύνετε τα πόδια με ζεστό νερό. Μετά τη χρήση, το δέρμα θα αρχίσει να γίνεται ξηρό και σκληρό και δεν πρέπει να απολεπιστεί με το χέρι. Μην το ενυδατώσετε.

Μετά από 3-7 μέρες το δέρμα θα ξεφλουδίσει φυσικά. Αυτό μπορεί να συνεχιστεί για 2-4 εβδομάδες.

Συστατικά : Aqua, Glycerin, Alcohol, Lactic Acid, Mandelic Acid, Hydroxyethylcellose, Triethanolamine, Butylene Glycol, Yeast Beta-Glucan, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Fragrance.

CARNATION.